Noć za zaborav košarkaša Lakersa: Kao da se nije ni pojavio na utakmici!
Caldwell-Pope igra odbranu protiv Kawhija Leonarda (Foto: EPA)

Caldwell-Pope je bio očajan

Noć za zaborav košarkaša Lakersa: Kao da se nije ni pojavio na utakmici!

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi porazom su krenuli u novu NBA sezonu.

Lakerse je prve večeri savladao gradski rival, ekipa LA Clippersa rezultatom 112:102, a titulu najgoreg igrača na parketu ponio je bek Lakersa Kentavious Caldwell-Pope.

Za gotovo 28 minuta igri Caldwell-Pope nije napravio ništa. Šutnuo je tri lope, sve ih je promašio, a napravio je i pet prekršaja i učinak od tri skoka i tri asistencije mu nije nikako popravio dojam.

Ovaj košarkaš kao da nije ni došao na utakmicu protiv Clippersa, a važio je za igrača koji bi trebao biti velika ispomoć LeBronu Jamesu i Anthonyju Davisu.

Sigurno je da će morati mnogo bolje u nastavku sezone, a realno je teško odigrati još jednu ovakvu utakmicu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi