Nova imena u HKK Čapljina
Gojko Sudžum (lijevo)

Stigli Sudžum i Lukačić

Nova imena u HKK Čapljina

U HKK Čapljina se uoči skorog početka priprema ne sjedi prekriženih ruku.

Nakon što je klub nedavno potpisao iskusnog playmakera Širokog Josipa Naletilića, te mladog Aleksu Jugovića, nova imena pristižu u klub iz doline Neretve.

Za Čapljince je danas potpisao Gojko Sudžum, dosadašnji centar KK Mladost iz Mrkonjić grada. Sudžum će sigurno biti veliko pojačanje za unutarnju liniju Čapljinaca, a klub je osigurao i pojačanje na poziciji organizatora igre.

Tim Borisa Džidića od danas je jači i za Karla Lukačića, 19-godišnjeg juniorskog reprezentativca Hrvatske koji stiže iz Cedevite.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Uz ugovore koje su produžili Matija Milin i Vladimir Ivelja, Čapljinci su blizu kompletiranja rostera za nadolazeću sezonu.

Boris Džidić je prozivku i početak priprema zakazao za 03.08.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti