Nova lokacija za utakmice Raptorsa?

Neće igrati u Torontu

Nova lokacija za utakmice Raptorsa?

A. Čaušević

Raptorsi još uvijek traže privremenu dvoranu gdje će igrati svoje utakmice dok se ne smiri pandemija koronavirusa. 

Kao jedna od mogućnosti da bude domaćin bivšem prvaku spominje se Nashville, a predstavnici Raptorsa su već obišli taj grad.

Utakmice bi se igrale u Bridgstone Areni kapaciteta 19.395 sjedećih mjesta gdje inače svoje mečeve igraju Nashville Predatorsi u NHL ligi.

U slučaju da se Raptorsi odluče za Nashville onda bi država Tannessee imala dva tima u NBA ligi jer su i Grizzliesi iz Memphisa.

Tampa Bay i Missouri su gradovi koji su još u igri, dok je čini se Louisville potpuno otpao iz utrke, baš kao i Kansas City, prvenstveno zbog diskutabilnog tretiranja Afroamerikanaca u ta dva grada.

Top Komentari

RASanticeva
Sele se privremeno dragi novinaru...ne sele se za stalno pa da predstavljaju Tennesee
0 1
Lebron James
U slučaju da se Raptorsi odluče za Nashville onda bi država Tannessee imala dva tima u NBA ligi jer su i Grizzliesi iz Memphisa. Jesam ja lud ili ovo nema smisla?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi