Nova ponuda Lakersa za Davisa: Šest igrača i dva picka prve runde!

Sad ili nikad

Nova ponuda Lakersa za Davisa: Šest igrača i dva picka prve runde!

Uprava Los Angeles Lakersa poslala je na adresu New Orleans Pelicansa novu ponudu za centra Anthony Davisa.

Superstar New Orleansa je odlučio da neće produžiti ugovor sa ovim timom pa će doći do trejda u narednim danima, a za sada su najozbiljnije 'zagrizli' Lakersi.

Oni su poslali novu ponudu koja je po mnogim mišljenjima nevjerovatna. Naime, klub iz LA-a nudi New Orleansu čak šest igrača i to: Kylea Kuzmu, Rajona Ronda, Lancea Stephensona, Lonza Balla, Michaela Beasleyja i Brandona Ingrama. Uz to sve Lakersi bi Pelicansima ustupili i dva picka prve runde drafta, a u suprotnom pravcu bi uz Davisa krenuo i Solomon Hill.

Ostaje nam da u narednom periodu vidimo hoće li ekipa iz New Orleansa pristati na ovu ponudu, a ukoliko ne pristane Lakersi vjerovatno neće imati šta više ponuditi.

Davisov otac ne želi da mu sin ide u Boston

Anthony Davis Sr je također komentarisao ekipe koje imaju najveće šanse da dovedu njegovog sina, a tom prilikom je poručio da ne bi volio da Anthony završi u Boston Celticsima. 

"Boston... Nikada ne bih želio da moj sin igra za Boston, poslije onoga što su uradili Isaiah Thomasu... Nema lojalnosti... Momak im je dao srce i dušu, a oni su ga trejdovati", poručio je Anthony Davis Sr.

Davis Senior je dodao i da je ovo samo njegovo razmišljanje, a ne razmišljanje njegovog sina.

Podsjetimo, Celticsi su miljenika navijača, Thomasa, uključili u trejd paket za Irvinga. I to u vrijeme kada se Thomas oporavljao od teške povrede kuka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi