Novi presjek glasova za All-Star meč: Luka Dončić više nije prvi

Slovenac u samom vrhu

Novi presjek glasova za All-Star meč: Luka Dončić više nije prvi

Endin Čaušević

NBA liga je na zvaničnoj stranici nedavno objavila prvi presjek glasova za All-Star utakmicu koja se u februaru igra u Chicagu.

All-Star utakmica igra se 16. februara, a ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju da vide na scenu najbolje košarkaše svijeta. Kao što je to običaj navijači biraju ko će se pojaviti na All-Star vikendu, a glasanje je već odavno u toku.

NBA liga nedavno je napravila prvi presjek glasova i objavila kako stvari stoje. Tada su svi bili iznenađeni što je Luka Dončić dobio najviše glasova i iza sebe ostavio LeBron Jamesa, Anthonyja i Giannisa Antetokounmpa.

No, na drugom presjeku glasova ovaj poredak se malo promijenio. James je preuzeo vrh tabele i trenutno ima 3.359.871 glasova, ali je Dončić odmah iza njega sa 3.277.870 glasova.

Fotografija NBA.

Na trećoj poziciji je Antetokounmpo koji je dobio 3.259.383 glasova, a četvrti je Jamesov saigrač iz Lakersa, Anthony Davis, koji je skupio 3.124.446 glasova.

Fotografija NBA.

Top Komentari

user1578339369
Kako mogu glasati za našeg Nurkića? Hahahhah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi