Novi problemi u raju: Warriorsi zbog ponašanja suspendovali svog košarkaša

Nove nevolje

Novi problemi u raju: Warriorsi zbog ponašanja suspendovali svog košarkaša

Ekipa Golden State Warriorsa suspendovala je košarkaša Jordana Bella. 

Kako su saopštili iz kluba, Bell je suspendovan zbog ponašanja koje je štetno po tim, a za sada nije poznato na šta se tačno misli.

On će svoju suspenziju odraditi u noći sa srijede na četvrtak kada njegovi Warriorsi budu igrali protiv Memphis Griezzlisa.

Inače, upitno je da li će ovaj mladi centar uopšte biti u rotaciji za play off obzirom da trener Steve Kerr na njegovoj poziciji već ima tri centra nakon dolaska Andrewa Boguta.

Pomenuti košarkaš je u toku ove sezone prosječno igrao 11 minuta po susretu te je bilježio tri poena i 2,7 skokova.

Inače, ovo nisu prvi problemi koje imaju Ratnici u posljednje vrijeme, a nedavno su u centru pažnje biti Kerr i krilni centar Drayond Green. Također, Green se u ranijem toku sezone sukobio i sa Kevinom Durantom.

Top Komentari

Kiss
Ako je Jordan Bell centar onda sam ja Luka Dončić,informiraj se malo bolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi