Novinar Clippersa u šoku: "Nurkić je izašao iz svlačionice i počeo dobacivati Docu Riversu"
Jusuf Nurkić je meč protiv LA Clippersa igrao samo u prvom poluvremenu jer je u nastavku zbog povrede ramena ostao u svlačionici. Nakon meča nasmijao je mnoge svojim dobacivanjem treneru protivničkog tima.

Bh. košarkaš se našalio s trenerom Clippersa

Novinar Clippersa u šoku: "Nurkić je izašao iz svlačionice i počeo dobacivati Docu Riversu"

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa jučer su poraženi na svom parketu od La Clippersa sa 104:100, no nakon meča u centru pažnje bio je bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji zbog povrede nije igrao drugo poluvrijeme.

Navijači u Portlandu su bili veoma zabrinuti kada su vidjeli da Nurkića nema na parketu u drugom poluvremenu, a nakon meča klub je potvrdio da je bh. centar povrijedio desno rame. Portland je igrao odlično u prvom dijelu, no Clippersi su iskoristili izostanak Nurkića u nastavku, te preokretom uspjeli da slave pobjedu.

Nurkić je i nakon meča bio u centru pažnje, a zanimljiv komentar na Twitteru imao je novinar Andrew Greig koji inače prati Clipperse na NBA utakmicama. On je napisao da je vidio Nurkića nakon meča kada je izašao iz svlačionice, te da je bh. košarkaš nasmijao trenera Clippersa, Doca Riversa.

"Nurkić je izašao s osmijehom, a kada je vidio Doca Riversa u hodniku nakon meča rekao mu je 'Imali ste sreće', aludirajući na to da su pobijedili jer on nije igrao u drugom poluvremenu", napisao je Greif.

Promo

Top Komentari

criticos
podici nivo kriterija na zurnalistici. prepoloviti broj upisa i raspisati upisni rok na svake 2 godine. napraviti toliko jak filter da godisnje izlazi po jedan-dva novinara. zabraniti zakonom da svako moze pisati tekstove ma koliki zaljubljenik bio u novinarstvo. ovo treba zabraniti.
52 1
doa075
ovakvi naslovi nisu ni za vesele sveske
47 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi