2

Komentari (2)

Zeromalzinho
Najlošija utakmica Nurkića u Portlandu definitivno, a ovaj njihov trener je dokaz da vrhunski igrač nemir Aniti i vrhunski trener, u dvije situacije je dokazao da nije dorastao poslu, prvo spustili su u 3/4 na -12 Nurkić ušao u mini seriju par napada su zaustavili i onda na 7 minuta do kraja četvrtine on g vadi iz igre ulazi Nens koji puta dvije uzastopne trice fila i opet -20. Zatim mu se rezerve vrate ponovno na -12 on poslije timea vraća početnu 5 koja za 3 minuta upropasti sve. NPR Tery to nikada nebi uradio vraćao se Portlan predhodnik sezona iz ozbiljnih minus ali nikada čovjek nije dirao postavu koja uđe u ritam. Ovo vodi rasulu ekipe trade Nurkića je evidentan jer je na ljeto slobodan igrač. P.S. Selekcija šuteva je za vješala.
epa
Vučević trenutno najzpostavljeniji igrac NBA niti ga ko spominje niti pise o njemu sve se svodi na Jokica i Nurkica ( Nurk mi je izuetno drag i kao covjek i igrac) a Vučević ako nije bolji od jokica nije ni slabiji sto govore i podatci dok je igrao u magicu i sad u bulsima uvjek je konstantan... izuzetan igrac..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.