Nurkić i Teletović dobili ocjene na NBA 2K17
FOTO: KSBiH

Poznat rejting naših košarkaša

Nurkić i Teletović dobili ocjene na NBA 2K17

Midhat Šljivak

Uskoro će se na tržištu pojaviti novo izdanje igrice NBA lige pod nazivom NBA 2K17.

Već je poznat i rejting svih košarkaša na igrici, koja donosi još bolju grafiku, pokrete i sve ostalo što je na ranijim igricama imala.

Rejting bh. košarkaša je veoma zanimljiv. Mirza Teletović ima rejting 76, a u njegovim Milwaukee Bucksima je najbolji Giannis Antetokounmpo sa ocjenom 83.

Jusuf Nurkić je dobio ocjenu 75 kod Denver Nuggetsa, a najbolji su Danilo Gallinari i Kenneth Faried sa 80, te Nikola Jokić sa 79.

Najbolji rejting na NBA 2K17 očekivani ima LeBron James (96), a zatim slijede Stephen Curry (94), Kevin Durant, Russell Westbrook i Kawhi Leonard (93).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi