Nurkić i Wade od naredne sezone u istom dresu?
Foto: EPA

Nuggetsi mu nude ugovor

Nurkić i Wade od naredne sezone u istom dresu?

M. Šljivak

Jusuf Nurkić i legendarni Dwyane Wade mogli bi u narednoj sezoni nositi dres iste ekipe.

Dugogodišnji član Miami Heata i čovjek koji je osvojio tri prstena s ovim timom, Dwyane Wade, mogao bi nakon 13 godina napustiti ekipu s Floride.

Iskusni 34-godišnji košarkaš želi dobro naplatiti svoj vjerovatno i posljednji veliki ugovor. Od Heata je tražio minimalno 40 miliona dolara za dvije sezone, ali ima ekipa i koje su mu spremne ponuditi mnogo više.

Wade je stigao u New York gdje će se susresti s mnogim ekipama, među kojima su i Denver Nuggetsi, koji za dvije godine sjajnom košarkašu nude 52 miliona dolara.

Navodno, Nuggetsi imaju velike šanse da angažuju legendu NBA lige kojeg bismo tako mogli gledati uz Jusufa Nurkića u timu iz Colorada. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi