Saigrač Jusufa Nurkića izazvao veliku pažnju zbog dresa u kojem se pojavio
Leonard igra svoju sedmu sezonu u dresu Portland Trail Blazersa. Ipak, nije opravdao velika očekivanja kao 11. pik i u karijeri postiže nešto više od pet poena po meču (Foto: EPA)

Otkrio je za koga navija

Saigrač Jusufa Nurkića izazvao veliku pažnju zbog dresa u kojem se pojavio

Midhat Šljivak

Portland Trail Blazersi stigli su u Orlando gdje za nekoliko sati igraju meč protiv domaćih Magica.

Kao i uvijek NBA zvijezde pažnju privlače zanimljivim odjevnim kombinacijama, a danas je kod Blazersa pažnju privukao Meyers Leonard.

On se pojavio u rezervnoj varijanti dres Barcelone i naravno da je ovo izazvalo posebnu pažnju kod ljubitelja košarke koji navijaju za katalonskog velikana.

Također, Leonard je ovim potezoom otkrio za koju ekipu navija, a sigurno je da će dobiti novih fanova u liku navijača Barcelone.

Interesantno je svakako da je Jusuf Nurkić veliki navijač Reala i sigurno da među njima vlada veliko rivlastvo pred derbi koji se igra narednog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi