Nurkić je ponovo glavna priča na društvenim mrežama
Zbog čestih svađa sa navijačima centar Portlanda nije toliko omiljen u BiH (Foto: EPA)

Ne prestaje pričati...

Nurkić je ponovo glavna priča na društvenim mrežama

Midhat Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić često je glavna tema u medijima zbog objava na društvenim mrežama.

Često se Nurkić u stihovima svađa sa navijačima, posebno onim iz Bosne i Hercegovine koji mu ne opraštaju što ne igra za reprezentaciju, a često je i u sukobu sa raznim ljudima iz SAD-a.

Sada se Nurk "zakačio" i sa najavljivačem utakmica iz svog nekadašnjeg kluba Denver Nuggetsa Davidom Huthcinsonom.

Centar iz Živinica je komentarisao dolazak Isiaha Thomasa u Denver koji mu je ponudio veteranski minimalac i spomenuo je kako timovi ne cijene odanost igrača.

"Kada znate njegovu priču i kada znate kako je igrao nakon što mu je sestra umrla... Ljudi ne cijene ništa. Sve je samo posao, timovi ne cijene lojalnost. Veliko poštovanje za Damiena Lillarda", napisao je Nurkić, a na to je reagovao Hutchinson.

"Nurk priča o lojanlosti. Neki od nas shvataju ironiju", komentarisao je Hutchinson koji smatra da Nurkić nije bio odan Nuggetsima i da je konstantno tražio trejd.

Odgovor je očekivano bio žestok od strane bh. košarkaša.

"Ironija je vidjeti me četiri puta godišnje. Žalim te", poručio je Nurkić.

Ništa novo rekli bismo...

Top Komentari

RD187
Seljacina
10 4
Babo
Nurkic jedino to i zna raditi...PRICATI po drustvenim mrezama
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti