Ne znaju razliku između njega i Jokića

ESPN greškom "dodijelio" Nurkiću 147 miliona dolara!

E. Škorić

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić potpisao je novi ugovor s Denver Nuggetsima i zaradit će za pet sezona malo manje od 147 miliona dolara.

Nuggetsi su Jokiću ponudili maksimalni ugovor, a sjajni centar je prihvatio uslove koje su mu ponudili iz Denvera, pa je odlučio da ostane dio ove franšize.

ESPN je pričao o Jokiću i njegovom unosnom ugovoru, ali tokom priloga u pozadini su pušteni potezi Jusufa Nurkića iz Portlanda.

Nurkić jeste igrao u Denveru tri godine, no ipak nije on taj koji će inkasirati 147 miliona dolara, barem ne u ovom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi