Twitteraš ismijavao postača, a onda se pojavio Jusuf Nurkić!

Imao je šta da mu kaže

Twitteraš ismijavao postača, a onda se pojavio Jusuf Nurkić!

Esmer Oštraković

Los Angeles Lakersi poraženi su u 2. utakmici osmine finala doigravanja za prvaka u NBA ligi od Memphis Grizzliesa sa 103:93.

Već nakon prve četvrtine bilo je jasno da Lakerse čeka težak zadatak na ovoj utakmici jer su imali zaostatak od 11 poena, a bilo je 30:19.

Drugu četvrtinu gosti su odigrali nešto bolje, ali su na poluvremenu kasnili petnaest razlike, a rezultat je bio 59:44.

Posljednje dvije četvrtine ove utakmice Lakersi su dobili, ali sa jako malom razlikom, te su na kraju poraženi na ovoj utakmici.

Ne baš pretjeranu minutažu u ovoj utakmici u ekipi Lakersa dobio je Bamba, ali je nakon utakmice video na kojem se vidi kako jede postao viralan.

Naime, dok je jedan od njegovih saigrača govorio za medije u pozadini se vidio Mo Bamba koji jede jer je utakmica završena i bilo je njegovo vrijeme za iftar.

Oglasi

Jedan od Twitteraša očito je htio da zaradi popularnost preko toga, te je uz video napisao "Mo Bamba u pozadini jede kao lud".

A, onda se u priču uključio reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, koji je odmah stao u odbranu Bambe.

"Ramazan je, pusti brata na miru", napisao je Nurkić i oduševio fanove.

Ostaje da vidimo da li će se ovaj Twitteraš izvinuti zbog svoje objave u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije