5

Komentari (5)

Zulfikar
Promjena bi mu dobro dosla pravo… Hajde Juka u Boston blize ti je kuci ?
King_Kenny
...nisam gledao,ali vidim da mu je minutaza sve manja i manja,Nance se vec skoro izjednacio sa minutazom sa njim,sto znaci da bi ga mogao zamijeniti u pocetnoj petorci...mirise mi na trade Nurkica sto bi bilo odlicno za njega da sto prije dize sidro iz ove gubitnicke ekipe...izgube 29 razlike protiv ekipe kojoj ne igraju 2 ponajbolja sutera uz Jokica i prime 124 poena...
Hare
Ma stoji da su sranje ekipa, ali ni Nurk ne igra odlicno, nije konstantan nikako
King_Kenny
@Hare ..gubi covjek volju za igrom,zato je takav...ako si gledao proslu utakmicu jasno je da mu je puna kapa toga da saigraci dopustaju protivnicima najveci broj otvorenih suteva za 3 poena,da se u napasu ispucavaju i ne vracaju u odbranu,a da je vazda on kao centar kriv kad odbrana ne funkcionise...lik cijelo poluvrijeme trcao naprijed nazad bez upucenog suta prema kosu...to bi trebalo provjeriti je li se ikad desilo u historiji NBA da startni centar za citavo poluvrijeme ne sutne na kos...na kraju 3 suta imao...Portland svaku utakmicu igra kao nasa zenska reprezentacija sinoc,trci do linije za 3 i opucaj tricu,kad fulis nek Nurkic trci u odbranu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.