23

Komentari (23)

NAPOLI
Allah ti zdravlja dao
Robijasi_It
Na nasu sreci Ljiljani ce zivjeti uvijek la Makar u americi nece nas kaznjavat kao u nasoj domovini al ono sto ovaj Bosanski Ljiljan radi poslije povrede je zaista zastrasujuce samo jako i i hrabro od Bosanca nista drugo nemozes ni ocekivati
Benjamingst
Ja imam logo na svojoj firmi BiH I ljiljani... zastavu ljiljani.... to je moja zastava moje domovine... a ovu novu imam isto postujem tu zastavu....
dinass
Bravo Nurkicu, trebas biti primjer ostalim sportistima
mostarac
Meni je drago kad vidim kako bode oci ovim mrziocima BiH ..Bravo Juka samo nastavi sa odlicnim partijama i pronosi slavu nase jedne i jedine domovine BiH !!!
Hakkinen
starmac
Najveći ambasador BiH.Živio nam 100 godina.
Err
Auuuuu koliko nizak koeficijent inteligencije i ograničenost u komentarima
Benjamingst
A ti zelis reci da to nije zastava drzave BiH. ?
JointUnion87
LJUDINA prije svega, odlican kosarkas a najprije BOSNJAK ciste duse i iskrenog srca. Ziv nam bio.
KocevskiGaleb
Lillium bosniacum. Raste na našim stečcima i mezarima od vremena dok još ništa nije postojalo. Juka samo dokazuje da je jako svjestan svoga porijekla, momak koji može biti primjer bošnjačkoj omladini, kako kroz rad i disciplinu, tako i onim bitnijim stvarima, učenju i pamćenju.
Ibro
Kako mislis kakve veze imaju Ljiljani? Sabahudin Bilalovic je bas nosio dres sa Ljiljanima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.