5

Komentari (5)

Edin
Suti Nurk i igraj kosarku! Ostavi se telefona i fb, instagrama, Twittera i ostalih gluposti!!! Nemoj biti klub!!!! Bori se protiv gluposti, privitizma,seljakluka....
dinass
Perkins je bio uvijek prznica i siladzija a nije se nesto isticao po svojoj igri sto se vidi po njegovom prosjecima.Trebo mu je Juka samo reci da izabere statisticki parametar u kojem je on bio bolji od Juke.
C.Banks
Vidjelo se koliko je Jusuf moćniji od Nikole, ali problem je što nije konstantan i nema kondicije kao i svi naši sportisti uopšte, izuzetak je Braco one je mogao igrat 180 minuta istog tempa. Dobro je da ga Perkins malo žicka proradiće inat naš bosanski, samo nam je je to jako što imamo i talenat.
Malmi_Suomi
Moj Juka kakav neki Perkins i sta on kaže ili ja šta napišem ovdje , furaj svoj fazon i boli te briga šta ko kaže ili napiše. Furaj " Juka sam sredinom" i puno ZDRAVLJA da te zaobiđu povrede. Sretno ⚜
karlhajncbrazzzo
Jusuf sakrio Nikolu sinoć. Trut Nikola nije se vidio, a frljoke koje je ubacivao više mu ne prolaze.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.