Nurkić Vučeviću: Brate, šta imaju protiv tebe?

Marca iz sastava "nove Jugoslavije" izostavila dva sjajna centra

Nurkić Vučeviću: Brate, šta imaju protiv tebe?

Edmir Škorić

Španski sportsli list Marca objavio je anketu u kojoj je svoje posjetitelje upitao da li bi "nova Jugoslavija" mogla da pobijedi sastav Sjedinjenih Američkih Država.

Marca je "sastavila" najbolji tim Jugoslavije u današnjem vremenu, pa su tu bili i Luka Dončić, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Miloš Teodosić...

Na spisku ipak nije bilo mjesta ni za bh. centra Jusufa Nurkića iz Portlanda, kao niti sjajnog crnogorskog reprezentativca i dugogodišnjeg centra Orlanda Nikolu Vučevića.

Nurkić je danas podijelio članak s Marce, označio Vučevića s pitanje: "Brate, razumijem što mene nisu stavili, ali šta imaju protiv tebe?".

Post na Twitteru je bio šaljivog tona, no činjenica je da je Vučević definitivno zaslužio mjesto u takvom timu, uz dužno poštovanje Milutinovu, Marjanoviću...

Top Komentari

dinass
Vucevic je puno bolji od navedene dvojice.Njegov prosjek i uloga u timu to pokazuje
3 0
Tuzlasjever
I Nurk i Vucevic su 50 puta bolji igraci od ovih gore. Dario Saric se povlaci po ligi kao prehlada za ove anonimuse iz eurolige da ne govorim. Oni mi ne bi igrali u Ceskopromeksu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi