Nurkićev komentar za Dan zahvalnosti oduševio Amerikance
Bosanskohercegovački košarkaš u Portlandu ove sezone igra sezonu karijere. Prosječno ubacuje 15 poena i ima gotovo 11 skokova po utakmici (Foto: Portland Trail Blazers)

Uvijek je imao šta da kaže

Nurkićev komentar za Dan zahvalnosti oduševio Amerikance

Midhat Šljivak

Amerikanci danas obilježavaju jedan od najvećih praznika Dan zahvalnosti, a komentar bh. košarkaša Jusufa Nurkića za ovaj praznik je oduševio sve.

Portland Trail Blazersi su na svom Twitter profilu čestitali praznik uz fotografiju na kojoj se nalaze zvijezde ovog tima među kojima je i Jusuf Nurkić.

Naravno, Nurk je oduševio komentarom uz čestitku za veliki praznik.

"Ne slavim, ali sigruno ću jesti ćurku. Sretan Dan zahvalnosti", napisao je Nurk i tako je oduševio mnoge.

Jusuf ove sezone igra zaista sjajno i imao je seriju od pet vezanih utakmica sa double-double učinkom koja je nažalost stala sinoć u Milwaukeeju.

Top Komentari

gumenakita
Molio bih redakciju da glupe komentare nagradjuje sa sto maraka.
20 0
monitor
Gramatika mu je jaca strana
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti