Nurkićev saigrač poručuje: Ne odustajem od šampionskog prstena!

Lillard pun samopouzdanja

Nurkićev saigrač poručuje: Ne odustajem od šampionskog prstena!

Jedna od zvijezda NBA lige Damian Lillard poručuje da ne odustaje od šampionskog prstena, ali da mu i neke druge stvari mnogo znače.

Lillard je prije nekoliko dana ponovo igrao na All Star meču i time potvrdio da je trenutno jedna od prvih zvijezda lige, ali teško je vjerovati da sa svojim Portland Trail Blazersima može do šampionske titule ove sezone.

Ipak, on poručuje da uvijek igra za titulu, ali da mu i ostale stvari mnogo znače.

"Naravno da svi igraju za šampionsku titulu. Želim da je osvojim, takmičim se svako večer da bi bio šampion. Naučio sam da postoje tu i mnoge druge stvari, odnosi sa ljudima, uticaj koji imate na njihove karijere i ja u tome uživam", rekao je Lillard pa dodao:

"Želim titulu, ali i ostale stvari mi mnogo znače. Izgleda da ja ipak ne želim da se prodam za šampionski prsten".

Inače, on je u toku ove sezone na prosjeku od 26,3 poena po meču, 6,4 asistencije i 4,5 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi