14

Komentari (14)

Ibro
Pa Nurkicu je janje samo predjelo . Taj moze bika pojesti
Kiss
Ljudi čemu ovakvi komentari,sami sebe vrijedamo.Mali ima pravo da igra-ne igra,pa kakvi bi mi bili na njegovom mjestu a spominjati kurban i bajram nije uredu,niti mjesto niti vrijeme.
E.Car
Ko njemu ima pravo išta reći???!!! Čovjek ako hoće doći će da igra ako neće (ili ne može) takođe je njegov izbor i niko nema pravo da mu zamjeri. Pa realno svi koji mu nešto pišu su manje učinili za ovu državu od njega. Kraj priče
Šaraf
protiv modernog fudbala
nije valjda spao na takve grane da se raspravlja na drustvenim mrezama
Gari Garinča
Bože dragi pomozi i jednom i drugom ne znaju šta govore.
Cole
Nurkić i jagnje...hahahaha kako sam ga zajebavaoo na tviteru svi mediji objavili.../hit-nurkic-na-tviteru-ko-je-ponosan-na-bosnu-a-ko-nije-platio-jagnje-
Cole
kmeee kmeeee nurkić je srbin i zato ga ne voli ebo ga Baja
hercegbih
jebem ti djete u utrbi
Keno
Znaci na svaki clanak ti ostavljas neku mrznju, da ti stari nije bosnjo pa vas ostavio kad ste bili mala vlascad.
hercegbih
vidis da je frajer retardiran..visi na ovom sranju ovde i jede govna nacu ga ja
Benjamingst
Vidis Cole ti njega zezas dok on ima 20 miliona plus na svom racunu a ti cenera mozda.... boli njega uho sta drugi pisu covjek samo zeza sirotinju ba svom profolu.
protiv modernog fudbala
to ti je uredu da zeza sirotinju?
Benjamingst
Jeste zato sto ta sirotinja puni njihove depove.... bolje da ta sirotinja nesto dobro urade za sebe a ne da se svadjaju po njegovim profilima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.