Nurkićeve ruke i noge poslije sinoćnjeg meča jedva se vide od zavoja

Ranjeni ratnik

Nurkićeve ruke i noge poslije sinoćnjeg meča jedva se vide od zavoja

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić žrtvuje se za ekipu Portland Trail Blazersa u odlučujućim mečevima regularnog dijela sezone pa zbog toga trpi velike bolove u mišićima. 

Nurkić se poslije sinoćnje utakmice Portlanda i Brooklyna pojavio u mix zoni, a novinari su u tom trenutku ostali u čudu.

Nurkićeve ruke i noge jedva su se vidjele zbog zavoja kojima je omotan. Očigledno da se forsira do granica limita u posljednje vrijeme jer je i poslije meča protiv Dallasa viđen sličan prizor.

Podsjetimo, Nurk se vratio poslije godinu i pol dana odsustva nakon teškog loma noge i pitanje je koliko bi se smio izlagati ovako teškim naporima.

Ipak, on na ovaj način pokazuje koliko mu je stalo do uspjeha ekipe.

Portland će u subotu odigrati odlučujući meč za plasman u play off, a protivnik je Memphis.

Top Komentari

BatonDezitijat
kakvi zavoji ljudi mu stavili kese leda
13 0
mile
Ne daj se legendo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi