Obdukcija potvrdila uzrok smrti Tylera Honeycutta
(Foto: EPA)

Riješene su sve dileme

Obdukcija potvrdila uzrok smrti Tylera Honeycutta

M. Šljivak

Svijet košarke potresla je početkom jula vijest o smrti američkog košarkaša Tylera Honeycutta.

Prve informacije su govorile kako je 28-godišnji košarkaš moskovskog Khimkija stradao u vatrenom obračunu sa policijom nakon što se zbog psihičkih problema zatvorio u kuću, a policija Los Angelesa je potom objavila da se zapravo radilo o samoubistvu i da je košarkaš pronađen mrtav.

Obdukcija je potvrdila sve što je pisalo u policijskom izvještaju. Honeycutt se ubio prije dolaska policije, a nesretni košarkaš je pucao sebi u glavu.

Nisu poznati razlozi zbog kojih je Honeycutt odlučio da si oduzme život. Njegova majka tvrdi da se u posljednje vrijeme ponašao jako čudno, ali je i dalje pri uvjerenju da ga je ubila policija.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Honeycutt je posljednju sezonu u karijeri proveo u ruskom Khimkiju, a igrao je još za Efes, Ironi, Rio Grande Valley Viperse, Reno Bighornse i Sacramento Kingse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi