Objava Mark Cubana na twitteru oduševila ogroman broj košarkaških fanova

Delonte West počeo se oporavljati

Objava Mark Cubana na twitteru oduševila ogroman broj košarkaških fanova

Kontroverzni vlasnik Dallas Mavericksa i milijarder Mark Cuban opet je oduševio košarkaške fanove širom svijeta.

Nakon što je nedavno objavio kako je na jednoj benzinskoj crpki u Dallasu pronašao Delonte Westa, bivšeg NBA košarkaša koji s našao u velikim egzistencijalnim, a i mentalnim problemima, Cuban je danas na svom twitteru objavio fotografiju koja je izazvala opće oduševljenje. 

Na slici se vidi vidno oporavljeni West i terapeut s kojim ovaj bivši košarkaš Mavericksa i Cavaliersa jaše konja, a osmijesi na njihovim licima govore da su najteži dani iza Delontea. Ameriku su, a i cijeli svijet, u zadnje vrijeme obilazile slike kako West zaustavlja automobile i od ljudi traži novac, a navodno je nedavno i teško pretučen od vozača kojem se nije svidio košarkašev pristup.

Marc Cuban je svog bivšeg košarkaša nedavno uzeo 'pod svoje' a prvi pozitivni rezultati su već vidljivi jer je izgled Westa na ovoj fotografiji nemjerljivo bolji nego na potresnim slikama na kojim se vidi kako prosi u dronjcima. Cijeli košarkaški svijet se nada da će West uz ovu pomoć opet nastaviti normalno živjeti. 

Top Komentari

MangasColoradas
...dok je uzivao i trosio milione na k*rve i drogu nije mu bilo lose...kad je spiskao sve sad treba neko da ga zali...
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi