Nekadašnja NBA zvijezda prosi na ulici

Delonte West ponovo viđen u teškom stanju

Nekadašnja NBA zvijezda prosi na ulici

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda NBA lige Delonte West izgubio je sve što je imao.

Danas 37-godišnjak fotografisan je na ulicama Dallasa kako traži novac za hranu i ponovo je došao u centar pažnje američke javnosti.

West je početkom godine snimljen na ulici. Tada je svijet obišao snimak njegovog brutalnog premlaćivanja i nakon toga su mnogi bivši saigrači pokušavali da ga pronađu.

[twitter]https://twitter.com/CallTcooks/status/1308507946175864832[/twitter]

Međutim, nisu uspjeli, pa je West nastavio da luta ulicama. Sada je uočen u Dallasu dok traži novac za hranu i ponovo je ova fotografija izazvala veliku tugu među ljubiteljima sporta.

West je po završetku karijere postao ovisnik o teškim drogama. Dijagnositiciran mu je bipolarni poremećaj i nalazi se u izuzetno lošem psihološkom stanju.

Nadamo se svakako da će ga bivši saigrači uspjeti pronaći i pomoći mu koliko-toliko.

Promo

Top Komentari

scholsey
Takvih debila kod nas ima na hiljade. Ko te ba **** kad si levat!
1 3
stakleni
Nema socijalne države, što znači da čovjek realno nema ni šanse. I u socijalnim državama ima ovih slučajeva, ali tu im se barem može pokušati pomoći, jer postoje javne institucije i socijalni radnici, psiholozi i tako dalje. Postoji barem neka šansa da će se čovjek izvući iz ovisnosti ako dobije i odgovarajuću psihološku pomoć. Nije garantovano, ali nije nemoguće.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi