Objavila dvije fotografije: Vanessa Bryant se ponovo oglasila na Instagramu

Sve je u znak Kobeja i Gianne

Objavila dvije fotografije: Vanessa Bryant se ponovo oglasila na Instagramu

E. Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo je prošle nedjelje u helikopterskoj nesreći koja se desila u blizini Los Angelesa.

U ovoj nesreći stradalo je još osam osoba, a među njima je bila Bryantova 13-godišnja kćerka Gianna. Ova tragedija žestoko je uzdrmala porodicu Bryant, a njegova supruga Vanessa tek je nekoliko dana kasnije smogla snage da se oglasi u javnosti.

Lakersi su sinoć u Staples Centru igrali prvi meč nakon Kobejeve smrti, a sve je bilo u znaku legendarnog košarkaša i njegove kćerke Gianne.

Nakon svega ponovo se oglasila i Vanessa koja je objavila fotografiju iz Staples Centra, a zatim i story kada je slikala nebo, te je poručila je ono u bojama Lakersa za koje je Kobe živio.

"Nema broja 24 bez broja 2", poručila je Vanessa aludirajući na tom da Kobe i Gianna nikada neće biti zaboravljeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi