Objavili kad se Nurkić vraća na parket, a stavili fotografiju igrača Tottenhama: "Sad sam fudbaler"

Bh. košarkaš nasmijao objavom na Twitteru

Objavili kad se Nurkić vraća na parket, a stavili fotografiju igrača Tottenhama: "Sad sam fudbaler"

E. Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić na početku doigravanja minule sezone NBA lige doživio je težak prelom noge.

Nurkić je propustio doigravanje Portland Trail Blazersa jer je doživio težak prelom noge i bilo je već tada jasno da našeg košarkaša čeka duga pauza.

Američki mediji objavili su jučer da bi se Nurkić na parket trebao vratiti početkom naredne godine, tačnije u februaru 2020. godine. U Portlandu ne žele žuriti s njegovim oporavkom jer su svjesni o kakvoj povredi se rade.

Još uvijek nije poznato kada će bh. košarkaš početi s laganim treninzima, no ono što mnoge oduševljava jeste da njegov duh nije slomljen što Nurkić dokazuje objavama na Twitteru.

Naime, jedan američki mediji prenio je vijest da se Nurkić na parket vraća u februaru, ali su stavili pogrešnu sliku. Umjesto Nurkićeve bila je fotografija fudbalera Tottenhama, Sergea Auriera, što je nasmijalo i bh. košarkaša.

"Pretpostavljam da igram fudbal sada", poručio je Nurkić putem Twittera.

Top Komentari

red devil mo
Ko da je Ante iz Mostara za ove pisao clanak ;-)
5 0
bistrik87
nurkic zaspo na suncu u neumu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi