Stameni centar Tuzlaka poziva navijače da pomognu im u srijedu protiv Zrinjskog

Košarkaš Slobode pred duel protiv Zrinjskog

Obrad Tomić: Vogošća dobra opomena, Zrinjski prilika za popravni

E. Dindić

Košarkaši Slobode u srijedu u Mejdanu dočekaće Zrinjski iz Mostara. Sigurno nakon teškog poraza od Vogošće na svom  parketu, ovo će biti svojevrsna prilika da se iskupe za ovaj možda i najveći poraz u historiji ovog kluba. 

Obrad Tomić govorio je za SportSport.ba poslije teškog poraza od Vogošće, te očekivanja od susreta sa Zrinjskim.

"Težak poraz od Vogošće, za koji nemam posebno šta da kažem. Možda i najteži od kako sam ja ovdje. Oni su nas jednostavno skupili u reketu, nismo imali svoj dan, dosta šuteva smo promašili. Neku energiju nismo uspjeli čitavu utakmicu da nađemo sve u svemu baš težak poraz. Ovaj poraz ne bi trebao da napravi neki posebni haos u timu, jer mi ne možemo sa četvrte pozicije na treću.", rekao je Tomić te nastavio: 

"Doduše malo smo sami sebi zakomplikovali stvari, ali nadam se da ćemo u srijedu dati naš maksimum, te pokušati Zrinjski pobijediti. Koristim ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže protiv prvaka države dok ćemo mi sve od sebe dati na parketu za nove bodove",završio je Tomić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo utakmica između Slobode i Zrinjskog na rasporedu je u srijedu sa početkom u 19:30 sati.

Top Komentari

K79
al mogli bi zato sa 4 na 5 !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi