Obradović: Llull je bio sjajan, ali mi smo igrali odlično
Foto: EPA

Trener Fenera nakon pobjede u polufinalu Eurolige

Obradović: Llull je bio sjajan, ali mi smo igrali odlično

Ekipa Fenerbahčea je večeras slavila pobjedu nad Real Madridom u polufinalu Eurolige. Fener je došao do pobjede rezultatom 84:75 i na taj način izborio veliko finale Eurolige u kojem će odmjeriti snage sa Olympiakosom koji je nešto ranije savladao CSKA.

Nakon sjajnog izdanja njegovog Fenera, nakon utakmice se medijima obratio i trener turske ekipe, proslavljeni srbijanski strateg, Željko Obradović.

"Večeras smo igrali protiv ekipe koja je dominirala čitavim tokom ligaškog dijela sezone. Bili smo spremni za borbu", izjavio je karizmatični Obradović, te nastavio:

"Zadovoljan sam igrom svoje ekipe tokom svih 40 minuta. Sergio Llull je odigrao sjanu utakmcu, on je sjajan u situacijama jedan na jedan...ali smo bili jako koncentrisani i igrali smo protiv njih sa velikim intenzitetom."

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Čestitam i igračima, ali i navijačima koji su nas podrili tokom cijele sezone...Nemoguće je odigrati savršen meč, ali mislim da smo večeras igrali zaista dobro", dodao je Obradović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi