Obradović: Ponosan sam na svoj tim

Nakon poraza od Reala

Obradović: Ponosan sam na svoj tim

Adnan Beganović

U polufinalu Eurolige košarkaši Real Madrida bez većih problemna nadigrali Fenerbahče (96:87), a meč su Kraljevi prelomili u drugoj četvrtini.

Trener Fenerbahčea, Željko Obradović, nije bio previše razočaran.

"Real je odigrao odličnu utakmicu, a ja sam ponosan na svoje svoj tim jer je po prvi put u istoriji kluba stigao do završnog turnira. Utakmicu smo izgubili u drugoj četvrtini, jednostavno nismo imali odgovor na Realovu igru. Kaznili su svaku našu odbranu", istakao je Obradović.

"Ponosan sam i na reakciju svojih igrača nakon druge četvrtine, ali bilo se teško oporaviti. Ovo će nam pomoći u budućnosti i nadam se da će Fenerbahče ponovo biti učesnik završnog turnira", dodao je srbijanski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.