Obradović postaje akcionar Panathinaikosa ?

Braća Giannakapoulos ozbiljna sa ponudom

Obradović postaje akcionar Panathinaikosa ?

Braća Giannakopoulos, vlasnici Panathinaikosa izgleda da su krenuli u odlučnu bitku kako bi zadržali Željka Obradovića na klupi ovoga kluba.  

Kako piše Talk Basket.net ovom najtrofejnijem treneru u istoriji kluba uz Atine spremni su ponuditi čak i 25 % akcija ovoga kluba. 

 

Očito su velika interesovanja svih najpoznatijih klubova Evrope, a najglasniji među njima svakako je Fenerbahce, dodatno uozbiljili familiju Giannakopoulos. Pogotovo nakon velike podrške od strane navijača "zelenih" koju je Obradović doživio ispred hotela gdje su odsjeli nakon izgubljene majstorice u finalu grčkog prvenstva od Olympiakosa.

 

Također, navodi se i spremnost da se ovom treneru odobri budžet od 12. 000.000 eura po sezoni u naredne tri godine. Prvobitno je srbijanskom stručnjaku ponuđeno 10.000.000, dok je sam trener zahtjevao 15. 000. 000.

 

Kako ovaj portal navodi Obradović želi da se pod obavezno zadrže  Diamantidis, Batiste, Calathes, Perperoglou, Kaimakoglou, Vougioukas i Jasikevicius za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Basket League:

 

Podsjetimo, sve ove informacije dolaze samo dan nakon što je iz Fenerbahcea stigla vijest da će se o Obradoviću kao mogućem novom treneru Fenera znati mnogo više već tokom sedmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije