Obradović reda pojačanja
Foto - EPA

Fener u lošoj formi

Obradović reda pojačanja

Midhat Šljivak

Košarkaši Fenerbahčea igraju zaista očajno ove sezone.

Niko nije ni slutio da će tim Željka Obradovića nakon 15 utakmica u Euroligi imati samo pet pobjeda, ali usprkos očajnim partijama rukovodstvo kluba čvrsto stoji iza legendarnog stručnjaka.

Obradović je zatražio od kluba nova pojačanja. Jedno je već dobio, a u Istanbul je stigao centar Malcolm Thomas.

Ipak, pored njega Obradović želi još jedno poznato lice. Radi se o nekadašnjem košarkašu ovog tima Jamesu Nunnallyju, koji trenutno igra u Kini za Shanghai Sharks.

Fener je američkom košarkašu ponudio 300.000 eura za ugovor do kraja sezone. On bi se rado vratio, ali mu Kinezi prave probleme.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Traže od njega da pristane na mnogo manje novca za raskid ugovora i za sada se ne zna hoće li Nunnaly ponovo doći u Fener.

On je od 2016. do 2018. godine igrao za istanbulski tim, a osvojio je dvije titule prvaka Turske i Euroligu.

Top Komentari

United_HZ
Koja je ovo trenerska legenda, nema kod njega zaebancie
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi