Obrukao se? Curry izrekao svoju teoriju, NASA ga odmah pozvala u goste

Je li čovjek ikada bio na Mjesecu?

Obrukao se? Curry izrekao svoju teoriju, NASA ga odmah pozvala u goste

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Stephen Curry bio je gost u emisiji "Winging it", u kojoj su teme uglavnom bile košarkaške.

Međutim, rasprava je otišla u drugom smjeru pa je playmaker Golden Statea upitao goste u studiju vjeruju li da je čovjek bio na Mjesecu.

"Jesmo li mi ikada bili na Mjesecu?", upitao je Curry ostale goste od kojih mu je nekoliko njih odgovorilo negativno, pa se košarkaš nadovezao:

"I ja mislim da čovjek nikada nije bio na Mjesecu. Otvaram teorije zavjere".

Na reakcije nije trebalo dugo čekati, a reagovala je i NASA koja je pozvala Curryja da bude gost Johnson Space centra kada sljedeći put bude u Houstonu.

NASA je Curryju ponudila obilazak američkog svemirskog centra kako bi NBA zvijezda mogla svojim očima vidjeti dokaze o tome da je čovjek bio na Mjesecu.

Steph Curry nije prvi koji je javno izrekao neku svoju teoriju, da ne kažemo glupost. Sjetit ćete se da je prošle godine Kyrie Irving tvrdio da je Zemlja ravna ploča, za šta se kasnije ispričao rekavši da je bio pod uticajem teorije zavjera.

Top Komentari

Celtic
Gledaj ovih vehabija u komentarima, ništa ne vjeruju ali ipak sve znaju, pametne Bošnje.
12 24
Ziky
a to NASA govori istinu pa neka pokažu jednu jedinu sliku zemlje iz orbite
15 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi