Odigrano 2. kolo Spars interne lige

I ovaj vikend aktivni su bili članovi škole košarke Spars

Odigrano 2. kolo Spars interne lige

S. Mlaćo

I ovaj vikend bili su aktivni mladi košarkaši škole košarke Spars. Odigrane su utakmice u sve tri generacije (MAXI, MIDI i MINI).

SPARSOVCI su pokazali dosta lijepih poteza i uzbuđenja. Podrška od saigrača, roditelja i prijatelja kluba ni ovog puta nije izostala. Nova druženja i utakmice zakazani su u januaru. Sve aktivnosti i najava 3. kola biće objavljena na službenom sajtu OKK Spars

"Kao što smo i najavili, nakon svakog odigranog kola nagradit ćemo MVP Sparsovca i idealnu petorku u svim takmičarskim grupama (MAXI, MIDI, MINI)", saopćeno je iz OKK Spars.

MAXI

MVP: Hadžović Almir

Idealna petorka: Drinčić Armin, Zukan Amar, Spaho Sanjin, Baca Sandi i Heljo Aldin.

MIDI

MVP: Tuka Mak

Idealna petorka: Vukičević Mak, Dervović Ali, Avdić Emir, Medunjanin Eman i Brdarić Faruk.

MINI

MVP: Tanović Emir

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Idealna petorka: Korjenić Aladin, Tafro Irfan, Sušić Ajnur, Jusufović Vedad i Katica Ahmed.

Bilten drugog kola možete pogledati na slijedećem linku: http://kkspars.com/new/index.php/novosti/nasi-internacionalci/6048-bilten-2-kola-spars-interne-lige-2

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi