Odličan početak sezone za Nenada Markovića

Druga pobjeda u dva kola

Odličan početak sezone za Nenada Markovića

M. Šljivak

Ekipa Gaziantepa koju sa klupe predvodi bh. trener Nenad Marković odlično je ušla u novu sezonu.

Nakon što su u 1. kolu šokirali favorizovanu Darussafaku, danas je Gaziantep na domaćem terenu savladao Banvit rezultatom 73:69.

Odigrao je tim Nenada Markovića još jedan odličan meč. Kontrolisali su rezultat od prve do posljednje minute, imali su čak i 17 poena prednosti tokom trećeg perioda, ali su u finišu malo popustili.

Dozvolili su rivalu da se priključi u samom finišu. Međutim, velikog preokreta nije bilo i Gaziantep je stigao do pobjede.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Ekipu Nenada Markovića je do pobjede vodio Šarunas Vasiliauskas sa 18 poena, Shaquille McKissic je dodao 17, a Tonye Jekiri je dodao 15 koševa i 15 skokova.

Kod Banvita Morgan je meč završio sa 15, a Thorton 14 poena.

Top Komentari

Gladijajator iz mraka
Kakvu ruku ima taj covjek!
3 0
gumenakita
Markovic legenda!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti