Oduševio fanove na Instagramu: Nurkić se prije utakmice pojavio u dukserici na kojoj piše "Bošnjak"

Bh. košarkaš ponovo u centru pažnje

Oduševio fanove na Instagramu: Nurkić se prije utakmice pojavio u dukserici na kojoj piše "Bošnjak"

E. Čaušević

Jusuf Nurkić se nakon 16 mjeseci konačno vratio na parket i u potpunosti je spreman za nastavak NBA sezone.

Nurkić je bio odličan u pripremnim mečevima Portland Trail Blazersa i pokazao je da će biti veliko pojačanje za ovaj tim u nastavku sezone.

Sinoć je Nurkić igrao u porazu protiv Oklahome, ali u centru pažnje nije bila njegova igra već stajling koji je bh. košaraš imao prije utakmice.

Nurkić je dokazao mnogo puta koliko voli Bosnu i Hercegovinu i to ponosno pokazuje kada god može. Upravo se u centru pažnje našla dukserica koju je sinoć nosio.

Na dukserici se nalaze ljiljani kao simbol za BiH, te na istoj piše "Bošnjak". Ova fotografija je oduševila fanove iz naše zemlje koji su imali samo riječi hvale za našeg košarkaša.

Top Komentari

Bhf111
Kralju nas najveci da imamo vise sportasa ko sto si ti
7 3
user1582376900
Ok. Da je srece da se malo ukljuci u humanitarni rad. A ne samo da kenha po internetu..
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi