"Nebitno je za koji tim navijate, ali morate biti sretni kada vidite Jusufa Nurkića"

Ugledni novinar hvali 'Bosansku zvijer'

"Nebitno je za koji tim navijate, ali morate biti sretni kada vidite Jusufa Nurkića"

M. Šljivak

Jusuf Nurkić se nakon 16 mjeseci vratio na parket u pripremnim utakmicama Portland Trail Blazersa.

Težak lom noge nije ostavio previše traga na bh. centra. On na parketu izgleda zaista sjajno, a to je pokazao u utakmicama protiv New Orleans Pelicansa i Toronto Raptorsa.

Portland je sasvim sigurno dobio mnogo povratkom Nurkića, a oduševljeni su i novinari koji rade za protivničke timove. Ugledni novinar iz New Orlansa Jeff Nowak je na Twitteru objavio video igre u odbrani bh. košarkaša i napisao je:

"Nebitno za koji tim navijate, jer morate biti sretni da vidite Jusufa Nurkića ponovo na parketu. Kretnje su mu jako dobre nakon teške povrede prošle sezone", napisao je Nowak.

A s obzirom na to kako je Nurkić izgledao, nema dileme da će Trail Blazersi itekako profitirati.

Portland je u lovu na doigravanje, a vidjet ćemo da li će u tome i uspjeti. U prvo utakmici nastavka sezone igraju protiv direktnog rivala Memphis Griezzliesa.

Mozzart vam već sada omogućava da se kladite na ovaj meč, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

nijepoznat
BiH Zmaj
2 0
nightcry
a Musa Keseđija, on je meni najbolji, njemu je još uvijek mozak u Litvaniji i na Titovoj....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.