16

Komentari (16)

TesanjskiBrnjo
Bilda nas Musa valja nositi vodu i peskire jos godinu dana.
Adnanos
Nikad bolje nije izgledao! Kakav je onda prije bio! I na osnovu jedne slike se znaci moze zakljucit da nikad bolje nije izgledao.
dinass
Totalno promasena taktika, steta zbog reprezentacije i nasih nadanja. Sto se tice njega on je osiguro lagodnu buducnost
user1583752673
Vrati se sinko jos koju godinu na kaljenje u Evropu pa onda pokusaj u NBA. Jos ti trebas pure jest za NBA
Hasanbeg
Još malo pa ko Lebron?
amr192837
Volim ga Al je tanak za nba
Penderinos
Njujorčanke vole nabildane momke jos ako su crni i dugački onda jos bolje, zato se Musa i bilda
Vuk13
Jest se razvalio
MangasColoradas
On u prvom redu treba da popravi procente suta,a ne da se bilda.Harden ne izgleda kao neki top model,cak je u ovom playoffu nabacio i pivski stomak,ali zato covjek reseta tricama i brzim prodorima na polaganje.Misici mu nisu potrebni,samo jos malo mase,ali ocito da se on bilda zbog nekih drugih razloga,a ne zbog kosarke.
K79
On prvo treba da nauci igrati odbranu kako jedan na jedan tako i timski !
Saimai1316
Ja se pitam odkud je on doso tamo dje jes kad vi strucnjaci tako mu mane nalazite,ima boljih od njega bez daljnjeg,ali tamo ne vlada SDA pa da su ga preko stele doveli,pustite vase savjete nikom pomoci nece osim vama samima da lijecite sebi komplekse
MangasColoradas
@K79 To sam zaboravio dodati,popraviti i igru u odbrani,a ne da ga Irivng mora gurati na njegovu poziciju u sred protivnickog napada,pa onda nasi psuju Irvinga jer se tako ponasa prema nasem Musi.
K79
@Saimai1316 Nije nikakav kompleks jarane u pitanju , pogledaj malo sta za njega kazu NBA analitičari a statistika je ta koja ne laze ?! A ona kaze da kada je Musa u igri protivnik odmah napada na njegovu stranu ! ? Decko je dosao tamo jer ima potencijal al pred njim je jako dug put , ja bih volio da on bude jedan od najboljih evropljana u NBA al vrijeme ce pokazati sve
Zulfikar
Hahaha izgleda poput nekog bicikliste....
GMOkokoshka
Musa gazijo bosanska, samo naprijed lave
bavarac88
nikad vidio teretane nisam al sam razvijeniji od njega,sto bi znacilo da ga mogu zamjenit u netsima hahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.