11

Komentari (11)

Alen23
Jesu u****li sport u Zenici strasno
fukaraslana
Kod vas klubovi propali ali imate Bilino polje , Kamberovic polje i onu prelijepu dvoranu a kod nas u Tz klubovi propali a Tusanj i Mejdan ss raspali
CeZenicaLik
zalosno ali istinito…..fuj poltici
zevs
sda započela a fudo završio
fukaraslana
Kod nas u Tz sdp vlada 30 godina a klubovi propali , stadion i dvorane
Qwertz1
treba izac na skup podrske i vikat FUDO FUDO FUDO ????
Eduard
Sta uradise od Zenice Boze sacuvaj. Nogomet unistili, kosarku unistili pa ima li iko u Zenici da nije krao? Nije samo Fudo kriv, krivi su ljudi koji sj upravljali tim klubovima i krali pare godinama.
celikze
Jaro seljacka olos nas okupirala.Spustili se iz vukohebina u grad.Sta oni znaju sta je KUD,NP,KUZ,itd.Poslije spustanja slijedi sirenje papaka kao Fadil Opancic Osman Cicvara.Jadni i cemerni smo.Kada nam kazu da smo provincija i grad pun seljaka mi se nesto fol bunimo.Gola istina samo treba pogledati u oci.
Nanananaan
Zahvalite Fudi
Mackintosh
Ako nemate za hl**** onda jedite kolace ha ja
Mig_Mig
Pa valjda im je jasno da je to to od karijera.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.