OKK Kozara protiv Borca, za biti ili ne biti

Prva muška liga RS

OKK Kozara protiv Borca, za biti ili ne biti

D. Vejo

Košarkaši Kozare iz Gradiške mjesto koje obezbjeđuje opstanak u društvu najboljih tražit će sutra, kada gostuju ekipi Borca u dvorani Borik.

Iako su dobro otvorili sezonu te upisali nekoliko pobjeda, crveno-bijeli doživjeli su drastičan pad u igri. Oslabljeni ne igranjem najboljeg igrača i plejmejkera ekipe Igora Damjanovića, kiksali su na svom parketu protiv Borca u prvom dijelu sezone, nakon čega je krenula serija poraza.

Iz rezulltatske krize moraju da izađu što prije kako bi osigurali mjesto koje ih ostavlja u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske. 

Priliku za novu pobjedu koja im je prijeko potrebna imat će sutra, kada od 18 sati idu na gostovanje u Banja Luku kod ekipe Borca koja je također ušla u krizni period kada su u pitanju rezultati.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Da li će uspjeti u svom naumu da i naredne sezone igraju u Prvoj ligi, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi