Borac bez većih problema slavio protiv Slobode

Odlična utakmica domaćeg tima

Borac bez većih problema slavio protiv Slobode

E. Dindić

U okviru 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac je na svom terenu dočekao Slobodu. Na kraju su domaći košarkaši zasluženo slavili rezultatom 79:70. 

Prvi period sjajna igra košarkaša Borca koji nakon 10 minuta imaju prednost od 28:12. U drugom periodu nešto bolja igra izabranika Nedima Džemića koji ovaj period rješavaju u svoju korist rezultatom 21:17. Na veliki odmor odlazi se pri rezultatu 45:33 u korist Borca.

Treći period ponovo bolja igra domaćih košarkaša koji i ovaj period dobivaju sa 21:18. Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 66:51 u korist Borca.

Posljednji period gostujući košarkaši se bude i prikazuju nešto bolju igru ali nedovoljno da se izbjegne poraz. Na kraju i više nego zasluženih 79:70 u korist domaćeg sastava.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Najefikasniji kod domaćina bili su Stefan Kenić i Radoš Šešlija sa po 14 poena. U redovima Tuzlaka bolji od ostalih bili su Đorđe Lelić sa 22 i Ibrahim Durmo koji je dodao 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi