Tuzlaci dočekuju ekipu iz Bijeljine

OKK Sloboda želi pobjedu protiv Građanskog

J. Duvnjaković

OKK Sloboda će u okviru 5. kola Lige 12 dočekati ekipu Građanskog iz Bijeljine.

Nakon dva vezana poraza od Sparsa i Zrinjskog, Sloboda ima imperativ pobjede i prekida negativne serije, a u taboru Tuzlaka ističu da ih dva uzastopna neuspjeha nisu poremetila.

Sloboda će u ovom susretu biti oslabljena za Mirzu Hrnčića, koji se povrijedio u meču protiv Sparsa i neće ga biti duži vremenski period na parketu. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica se igra večeras s početkom u 19:30h u maloj dvorani Mejdana, a u videoprilogu pogledajte šta su na jučerašnjoj press konferenciji uoči utakmice rekli trener Vladimir Mićanović i igrač Mihajlo Sekulović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.