OKK Spars bez milosti: Pobijedili KK Bosna Royal sa 79 poena razlike

Nevjerovatan poraz

OKK Spars bez milosti: Pobijedili KK Bosna Royal sa 79 poena razlike

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Košarkaši Sparsa lagano su savladali KK Bosna Royal rezultatom 131:52 u 22. kolu košarkaškog prvenstva BiH.

Sparsi su na Grbavici imalu ulogu gosta, a na kraju su potpuno razbili gradskog rivala.

Već nakon prve dionice je bilo jasno kako Bosna Royal nema šta tražiti u ovom meču. Sparsi su stvorili 26 poena prednosti (10:36), ali nisu prestali ni nakon toga puniti koš protivnika.

Do kraja prvog poluvremena razlika je iznosila 39 poena. Bilo je 68:29, a milosti za Bosnu Royal nije bilo ni u nastavku meča.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi su iz napada u napad povećavali prednost. Bosna nije mogla napraviti apsolutno ništa i na kraju je "gostujući" tim slavio uvjerljiv trijumf.

Ibrahim Durmo i Kenan Kamenjaš su vodili Sparse do pobjede sa po 19 koševa, dok je kod Bosne Royal Amar Barukčija ubacio 18.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Sparsi ovom pobjedom najbolje pokazuju koliko mrze KK Bosna.Sutra ce i Sparsi dozivjeti isto ponizenje poraz od 79.poena razlike.Pitamo se zar bas ste trebali trpati Bosni 79. koseva razlike. Neka vas je sram na ne ljudskom izivljavanjima.
3 5
teddy sheringham
Fakat. Ugasite KK Bosna, i veći klubovi su otišli u stečaj, ne vidim u čemu je problem.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi