OKK Spars dobio novog trenera, nova sezona šansa za mlade

Nova uloga za Trbića

OKK Spars dobio novog trenera, nova sezona šansa za mlade

S. Mlaćo

OKK Spars u novoj sezoni sa klupe će predvoditi Goran Šehovac.

Šehovac će na tom mjestu zamijeniti Marka Trbić koji će biti šef omladinskog pogona.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je direktor OKK Spars Nermin Selimović.

"Saradnja sa Šehovcem je upravo dogovorena. Kada su pojačanja u pitanju, sve će biti jasnije u narednim danima. Pregovaramo sa potencijalnim pojačanjima, pa vidjet ćemo. Ono što je sigurno jeste da će naš seniorski tim biti jedan od najmlađih u ABA 2 ligi i bh. ligi. Okupljanje za novu sezonu je zakazano 14. augusta, a jedan dio priprema će se obaviti u Kini", kazao je Selimović.

Istakao je da su pod ugovor petorica košarkaša.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"To su Durmo, Jovanović, Grubelič, Kamenjaš i Ilić".

Iza Sparsa je sezona za pamćenje, ali čelnici kluba sada su donijeli odluku o pomlađivanju momčadi, ali se ipak nadaju dobrim rezultatima i u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi