Scene za pamćenje na Pecari: Oglasio se i OKK Spars

Širokom titulu prvaka

Scene za pamćenje na Pecari: Oglasio se i OKK Spars

S. Mlaćo

U petom finalnom meču za prvaka naše zemlje Široki je sinoć u prepunoj dvorani Pecara savladao OKK Spars i zasluženo stigao do titule prvaka naše zemlje.

Sve je proteklo u sjajnoj atmosferi i bez ijednog incidenta, što svakako može da nas raduje.

Domaći su otpor Sarajlijama slomili u nastavku i na kraju se radovali sa svojim navijačima. Nakon meča oglasio se i Upravni odbor OKK Spars.

"Čestitamo ekipi HKK Široki na osvojenoj tituli Prvaka Bosne i Hercegovine. Takođe, želimo se zahvaliti na fer i sportskom navijanju i organizaciji utakmica koje su protekle bez ijednog incidenta tokom cijele finalne serije.

Čestitamo i našim viceprvacima, koji su nakon 65 zvanično odigranih utakmica, ponovo vratili košarkaški duh u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

I na kraju, hvala svima koji su nas podržavali tokom cijele sezone!", stoji na zvaničnoj facebook stranici OKK Spars.

Treba istaći da je tokom uručivanja medalja publika velikim aplauzom nagradila i goste iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi