3

Komentari (3)

ibrahim51
Ne moze biti usput psovanje Boga.To je javno mjesto. Nebi on meni nikada bio trener.Niko ne trazi da on izvrsava nesto vjersko.Ali on ne smije da psuje.Puno i puno vjernickih porodica u BiH im.I nije normalno da u vjernickoj kuci preko TV.se psuje Bog a navijas za njegov tim koji vodi.On time sve vjernike nipodastava.I pravi vjernik nece vise za taj klub ni navijati ni gledati ga.On je na kraju krajeva veliki heroj da u jednom Sarajevu to radi.
ibrahim51
Da malo pogledam vaznu utakmicu Sparsi i Siroki. Velika borba u dvorani. Trbic u taim autu igracu psuje Boga.Lijepi Ramazan u vjerniclim kucama Trbic psuje Boga.Nedopustivo je da to cini gledalac.Trener, smece od covjeka.Kako ces pobjediti psujes Onoga u cijim rukama je sve.Jos je ostala jedna cetvrtina da Bogda izgubili utakmicu zbog ovoga neodgojenog covjeka. Neka je sram i stid uprave ako ovoga ne kazne sa otkazom.
Dino_2000
@Ibrahim51 Pa gdje ti živiš čovječe.Šta očekuješ od čovjeka koji se bavi ovim stresnim poslom, kao da on razmišlja o ramazanu.Većini trenera je psovati Boga onako usput.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti