OKK Spars je u modi: Pune tribine dvorane na Grbavici vraćaju nadu u bolje sutra bh. košarke

Sparsi i Široki igraju četvrti meč finalne serije

OKK Spars je u modi: Pune tribine dvorane na Grbavici vraćaju nadu u bolje sutra bh. košarke

S. Mlaćo, foto: S. Grebović

Za desetak minuta u SD Novo Sarajevo na Grbavici počinje četvrti meč finalne serije za prvaka BiH u košarci.

Sparsi protiv Širokog imaju prednost nakon tri odigrana meča 2:1, te im je još jedna pobjeda potrebna za ostvarenje cilja, odnosno titulu prvaka.

U dvorani na Grbavici već vlada sjajna atmosfera, a tribine su ispunjene do posljednjeg mjesta.

Domaći se nadaju da će uz podršku navijača na kraju doći do titule prvaka, te da će se svi na kraju radovati...

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ovako izgledaju tribine uoči samog početka...

Top Komentari

ibrahim51
Ne moze biti usput psovanje Boga.To je javno mjesto. Nebi on meni nikada bio trener.Niko ne trazi da on izvrsava nesto vjersko.Ali on ne smije da psuje.Puno i puno vjernickih porodica u BiH im.I nije normalno da u vjernickoj kuci preko TV.se psuje Bog a navijas za njegov tim koji vodi.On time sve vjernike nipodastava.I pravi vjernik nece vise za taj klub ni navijati ni gledati ga.On je na kraju krajeva veliki heroj da u jednom Sarajevu to radi.
2 0
ibrahim51
Da malo pogledam vaznu utakmicu Sparsi i Siroki. Velika borba u dvorani. Trbic u taim autu igracu psuje Boga.Lijepi Ramazan u vjerniclim kucama Trbic psuje Boga.Nedopustivo je da to cini gledalac.Trener, smece od covjeka.Kako ces pobjediti psujes Onoga u cijim rukama je sve.Jos je ostala jedna cetvrtina da Bogda izgubili utakmicu zbog ovoga neodgojenog covjeka. Neka je sram i stid uprave ako ovoga ne kazne sa otkazom.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi