2

Komentari (2)

Slana_carsija
OKK mašina za pranje budžetskog novca! Sve dok je Aid u klubu, osuđeni su na sredinu tabele ili borbu za opstanaka. Politički mešetari su spriječili ulazak Binga u KK Sloboda Dita i ponovno oživljavanje velikana, jer znaju da nema budžetskih para koje nisu male (oko 500 000 KM godišnje), za nikakve rezltate i deranje od Proma, Zrinjskog i ostalih
HamzaVojvoda
I sad da mi neko kaze da nismo propali il da za sve krivi dodika il chete il sta ti ja znam. Ja pamtim slobodu kojoj su na megdan u mejdan dolazili prvaci evrope bosna cibona jugoplastika partizan i ostali zvezda zadar buducnost olimpija itd itd ej moji tuzlaci pa zar nam nije bolje nekad bilo?????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti