OKK Spars Realway dobio novog trenera

Džemić preuzima ekipu

OKK Spars Realway dobio novog trenera

M. Šljivak

OKK Spars Realway dobio je novog trenera.

Na klupu sarajevskog tima sjest će Nedim Džemić, koji je u proteklim godinama imao ulogu prvog čovjeka ekipe Realwayja.

On će na klupi naslijediti Nermina Selimovića koji je bio privremeno rješenje na ovoj poziciji nakon što se klub sporazumno razišao sa Goranom Šehovcem.

Džemić je godinama radio u Kataru. Tamo je bio koordinator omladinskih selekcija u Košarkaškom savezu i imao je za cilj proizvodnju kvalitetnih košarkaša za nacionalni tim.

Top Komentari

Alpasinacxx
O ovom čovjeku znam samo dobro, stručan, mlad i uspješan. Pravi čovjek na pravom mjestu. Puno sreće u radu želim ti Nedime Džemiću.
1 0
dinas
Strasno je bio uspjesan u Kataru,da hoce i nama tako pomoci. Taj klub je mezimce gospodina Rusmira Halilovica koji je bio priznati kosarkaski strucnjak koji je bio dio projekta reprezentacije u kojoj su igrali Kukoc,Divac,Avdic itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi