Nermin Selimović: Nama je ABA najvažnija, želimo se vratiti u igru za opstanak

Trener Spars Realwaya

Nermin Selimović: Nama je ABA najvažnija, želimo se vratiti u igru za opstanak

M. Šljivak

Spars Realway pobijedio je večeras na svom parketu Vogošću sa uvjerljivih 108:66.

Tim Nermina Selimovića dominirao je u ovom meču i na kraju je bez većih problema upisao pobjedu.

Trener sarajevskog tima je zadovoljan pobjedom, ali tvrdi da je razlika možda i prevelika.

"Bili smo rastrčani, pogodili smo neke šuteve, ali rezultat je malo previsok. Nama je najvažnija ABA liga da bismo se vratili u igru za opstanak", rekao je Selimović, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Iskreno se nadam da će nam ova visoka pobjeda pomoći u nastavku sezone", dodao je Selimović.

Top Komentari

DobarDan
Iskreno se nadam da ce te vi preselit u neki drugi grad, zasluzujete postovanje za vas rad.. U Sarajevu moze proc samo KK Bosna..
0 1
Alpasinacxx
Hajd ba paša, ogradi što je tvoje i ohani. :) ti bi grad od pola miliona sveo na jedan klub. Zamisli da tako razmišljaju stanovnici Londona koji imaju skoro pola lige svojih klubova u fudbalu. Zdrava konkurencija je uvijek dobrodošla. S tim što Bosna hoće da živi samo od državne sike i da troši pare bez ikakve odgovornosti, pa da je država stalno diže na noge. Do kad?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi